Al doilea numar din 30 mai s-ar putea sa fie problematic. Chiar daca te-ai spalat, pe canale a mai ramas ceva. La faza fara prezervativ.
Insa este cam devreme pentru orice decizie. Mi se pare ca mai trebuie sa asteptati pana ca rezultatele de la testul de sarcina sa fie convingatoare si corecte.
Veste bună, nu a ramas insarcinata. Ieri i-a venit perioada, exact ca de obicei, fara intarzieri.
Cred ca ai devenit usor mai intelept de data asta.
Sanse sunt sa ramana insarcinata si inca destul de multe. Dar ce pateste acum nu are legatura cu o posibila sarcina, e prea devreme pentru simptome.
Da, sunt șanse să rămână însărcinată.
Nu înțeleg de ce te-ai culcat cu ea dacă nu aveai prezervativ. Înțeleg că nu a fost planificat, dar chiar și-așa, asta nu e o scuză. Ar fi trebuit să vă protejați. Pe profilul tău scrie că ai 17 ani...ea cât are?
Luați un test de sarcină ca să fiți siguri. Până atunci, multă baftă.
Nu stim ce ne-a apucat. Oricum, si ea are 17 ani, si eu consider ca am prevenit destul de bine o eventuala sarcina, asa cum am putut. Intrebarea ar fi, care ar fi sansele. in procente sa zicem, sa ramana?
Sincer, nu am nicio idee. Cel mai sigur mod de a afla dacă este gravidă ar fi să facă un test...
Oricum, pe viitor cel mai bine ar fi să vă protejați de fiecare dată ca să nu mai fie motive de îngrijorare...