Buna! Cumpara niste biletele si pe ele scrii ce vrei/trebuie sa faci, si ca as nu uiti asa de repede poti sa inregistrezi pe telefon ceea ce vrei tu
http://www.sfatulmedicului.ro/......pede_27219
Nu, radiațiile telefoanelor nu sunt periculoase. Dar e posibil să ai o lipsă de vitamine/minerale. Probabil ai și BAC și ești stresată.
Îți recomand Eurovita Multiminerale, au un preț și un gust bun. Pe lângă asta, 5 minute de liniște pe zi ajută : 5 minute în care nu te gândești la nimic. E greu. Și există și suplimente pentru circulația sangvină + Gingko Biloba, care ajută la oxigenarea creierului.
Poti sa faci 2 tipuri de tratamente:
1)Cu ceaiuri
2)Cu medicamente
meri la medicu de familie/farmacie si le zici ca ai probleme cu uiatul si le zici ca vr ceaiuri sau pastile
Eu nu sunt experta dar avnd in vedere cat timp stai la telefon iti spun sigur ca acesta e motivul.Mi s-a intamplat.Nu prea mai esti atent in jurul tau si uiti repede.Eu zic sa raduci timpul de vorbit la telefon la maxim 1 ora jumatate.Incearca sa reduci ceva mai lung in doua, trei propozitii si atunci iti va ajunge timpul. Sper ca te-am ajutat!