| bella19 a întrebat:

Am o problema.In ultimul timp uit foarte repede.De exemplu azi mi.am spus sa inchid geamul dar pana am luat cheia am uitat si l.am lasat deschis vreo 5 ore. Apoi eu eram singura acasa a venit tatal meu si nu gasea telecomanda.Eu am umblat cu ea mai devreme. Puteam sa jur ca nu stiu unde este dar era in camera mea si nici acum nu.mi dau seama de ce era acolo pentru ca nu credeam ca am intrat in camera.Mentionez ca in ultimul an vorbesc in jur de 3 ore la telefon pe zi si ma gandesc ca poate are vreo legatura.Am 18 ani.Ma puteti ajuta? Funda:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Cumpara niste biletele si pe ele scrii ce vrei/trebuie sa faci, si ca as nu uiti asa de repede poti sa inregistrezi pe telefon ceea ce vrei tu
http://www.sfatulmedicului.ro/......pede_27219

3 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Nu, radiațiile telefoanelor nu sunt periculoase. Dar e posibil să ai o lipsă de vitamine/minerale. Probabil ai și BAC și ești stresată.
Îți recomand Eurovita Multiminerale, au un preț și un gust bun. Pe lângă asta, 5 minute de liniște pe zi ajută : 5 minute în care nu te gândești la nimic. E greu. Și există și suplimente pentru circulația sangvină + Gingko Biloba, care ajută la oxigenarea creierului.

| artagonlord a răspuns:

Poti sa faci 2 tipuri de tratamente:
1)Cu ceaiuri
2)Cu medicamente
meri la medicu de familie/farmacie si le zici ca ai probleme cu uiatul si le zici ca vr ceaiuri sau pastile

| LeeInNa a răspuns:

Eu nu sunt experta dar avnd in vedere cat timp stai la telefon iti spun sigur ca acesta e motivul.Mi s-a intamplat.Nu prea mai esti atent in jurul tau si uiti repede.Eu zic sa raduci timpul de vorbit la telefon la maxim 1 ora jumatate.Incearca sa reduci ceva mai lung in doua, trei propozitii si atunci iti va ajunge timpul. Sper ca te-am ajutat!
happy