| Zooe a întrebat:

Am o problema, inainte cu cateva zile de menstruatie sanii mi s-au intarit si am avut dureri, precizez ca nu am dureri de sani la mentruatie de obicei, apoi cu o zi inainte de menstra am avut o secretie maro inchis. Menstra mi-a venit normal si a tinut 4 zile ca de obicei iar la finalul menstrei am avut din nou o secretie doar ca maro spre negru. Mi-am luat trinitere la ginecolog, dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este posibil să NU ai nici o problemă happy
La unele fete/femei apare o sângerare redusă/maronie 1-2 zile ( la începutul menstruaţiei ) şi/sau 1-2 zile la sfârşitul menstrei...

Dar, este posibil şi să fie vorba de un chist ovarian sad

Toate cele bune.

1 răspuns:
| madalinanicolae97 a răspuns:

La sfârșit e ceva normal adică nu știu eu am mereu și nu am probleme la sfârșit sunt ultimele cheaguri de sânge ramase etc... iar cu sânii e logic nu ești femeie la 25 30 de ani sa zici ca e din lipsa... hormonii sunt hormoni ești în creștere normal ca își fac de capwinking dar nu strica niciodată o vizita sa fii sigura happy