Bună! Data trecuta te a durut mina la analize cand ti a luat sange din cauza asistentei care are o mina de fier, roaga le de data asta sa i ti ia altcineva tot acolo mergi unde ai mai facut analize si acum un an? Sau in alta parte, poate acum vei da de o asistenta cu mînă usoara, ia le si tu un cadou o cafea si un ruj sau un rimel sa i dai celei care i ti ia sange, ca gratis se poarta cu tine ca cu fundu lor, dar cum vad punga se inmoaie devin maleabile, ce varsta ai, sanatate multa si mergi fara stres, nu ai voie sa incordezi mușchiul cand i ti ia sange relaxeaza te
Bună!
Eu..tot așa m-am speriat de analize (anul acesta întâmplându-se) și am stat încordată pe scaunul de analize, apoi m-a durut mâna groaznic, și..am făcut atac de panică în spital, practic am leșinat. Deci..nu te mai speria pentru că o să ajungi ca mine.
În fine... Legat de ce a zis,, MocanuAlina2006" faza cu înțăpatul în deget se face l-a luat sânge pentru a afla cum ai glicemia, nici decum pentru analize. Nu merge nicăieri în altă parte de făcut analizele decât în venele mâinii. Dar. poți alege ca în loc să-ți facă analiza pe mâna stângă, să ți-o facă pe dreapta.
După analiză, mănâncă niște ciocolată ca să se regenereze sângele.
Baftă!
Da poți! În deget poti! Să știi că durerea nu e mare durează durerea maxim doua secunde te înțeapă repede puțin cu un aparat special și gata?
Nu o sa mai fii stresată dacă faci la deget credmemă te înțeapă puțin la vârful degetului și atât
Analizele de sange nu se iau din deget numai vorbi prostii, se iau din venă, din deget se face glicemia, ea are de facut toate analizele numai vorbi prostii
Mă scuzați
Vlalslsl întreabă: