Cel mai bine este sa consulți un dermatolog. Eu am probleme cu punctele albe inca din copilarie.
Tratamentele naturiste nu te ajuta deloc ( iti zic asta din propria experienta, am incercat tot ce era posibil: lamaie, masti naturale, nimic n-a functionat), daca le spargi iti vor rămâne urme o perioada destul de lunga ( e destul de dificil sa le storci deoarece nu sunt ca niste cosuri normale de care poti scapa usor; mai mult iti ranesti pielea prin încercările esuate de a le scoate).
Consultatii pe internet? Vrei sa te trateze un profesionist autorizat care sa-ti si prescrie medicamentul pentru a-l putea lua sau vrei sa ti-l ''elibereze'' un necunoscut cu parafa imaginara si sa-ti spuna oricine ce si cum sa iei? Iti pierzi timpul scriind aici pentru ca noi nu avem cum sa stim ce ai si nici ce tratament ai putea urma. Sanatate!
Ar fi bine sa mergi la dermatolog..si el iti va prescrie un tratament..nu e bine sa ei tatamente dupa spusele altora poate sa se agraveze
Mai bine mergi la un dermatolog, el iti va prescrie un tratament de care ai nevoie. poate sa iti apara mai multe daca ei tratamente dupa spusele altor persoane.