| marias2 a întrebat:

Am o problemă legată de sâni. Efectiv sunt foarte foarte mici. Menstruația mi-a venit de la 13 ani și alte părți ale corpului sunt dezvoltate, de exemplu bazinul, că mi se depune grăsimea pe coapse și fund, dar sânii nu. Port doar bustiere, iar la sutien cred că mi-ar fi bună cea mai mică mărime.
Adevărul e că sunt cam slabă, am 55 kg la 1. 70, dar am circumferința soldurilor în jur de 100.
Și ma cam complexeaza chestia asta, deși uneori încerc sa îmi zic ca nu asta contează, dar as vrea și eu sa stea o bluza ca lumea pe mine, nu ca pe gard. Nu mi-as dori cine știe ce, dar măcar cât sa se vadă ceva, ca nu se vede absolut nimic.
Majoritatea femeilor din familie gen mama, bunicile au sani medii, deci nu înțeleg de ce la mine e asa.
Ar trebui sa merg la un doctor? Mai exista vreo șansă sa crească?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| marias2 explică:

Am uitat sa zic ca am 17 ani.

| LoVance0000 a răspuns:

Pana la 23 de ani te dezvolti.Eu am 41 kg si 1.58.Eu am si copil.Si eu am problema ca grasimea nu se pune pe gambe si in partea de sus is bine! Nu fi stresata ca mai trebuie sa te dezvolti cu timpul!

| Andreeush a răspuns:

Sunt multe fete cu sânii mici iar asta nu înseamnă că au o problemă de natură medicală.
Poate o să te mai dezvolți, încă ești tânără.