Da, știu despre ce vorbești e o infecție a ochilor, numai știu exact cum se cheamă, trebuie să vezi un oftalmolog pentru un tratament! În principal se vindecă cu kanamicină.
Nu te juca cu ochii! du-te la un medic oftalmolog pentru un tratament potrivit.Cred ca ai o conjuctivita care poate avea mai multe cauze-virala, bacteriana, alergica.
Hello buna dimineata! Te Sfatuiesc sa mergi imediat la medic si nu te mai trata singur si dupa ureche! Nu mai face pe medicul si nu te mai juca cu sanatatea ta! Cred ca nu ti ar placea sa ramai fara vedere!
Bună!
NU cred că te-a "tras" curentul!
Acestea sunt simptome de CONJUNCTIVITĂ - vezi linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Inflamatiile-ochilor/conjunctivita_386
Mergi cât mai urgent la medicul ORL-ist pentru confirmarea diagnosticului şi tratament.
NU trebuie să porţi ochelari pentru asta, e o infecţie ( nu un defect de vedere ).
Toate cele bune.
Nam avut niciodata asa ceva dar ai putea sa iti pui o carpa(fular, sau o zdreanta ceva) si sa stai asa vreo 1-2 zile.Nu mai sta la calculator iti face mai mult rau
Buna..nu nu trebuie sa porti ochelari, am patit si eu asa dar mi-a trecut in maxim 4 zile
Eu zic ca ar trebui sa te consulte un doctor, sa vezi daca e ceva periculos.Inmoaie o bucatica de vata in ceai de musetel si apasa usor.In cateva zile iti va trece fara probleme. Sper ca te-am ajutat.
Nu trebuie sa porti nimic. numai sa nu mai stai in curent. o sa iti treaca in max 3 zile. asa am patit si eu