| adyurs a întrebat:

Buna, am o problema mai ciudata am 14 ani (baiat) si am inceput sa urinez frecvent si des, adica daca beau acum un pahar cu apa peste 15 min imi vine sa merg la baie. Poate fi o infectie urinara? Pe langa asta am patit sa am si foarte putin sange in urina (o linie subtire de sange pe fundul wc-ului). Ce as putea face? E ceva grav grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sibelrodi a răspuns:

Aici găsești despre infecții urinare:https://bioclinica.ro/......-preventie si te poti uita la simptome si comparale cu ale tale.

| mihaela000ela a răspuns:

AR TREBUI SA VORBESTI CU PARINTII! Parintele este in masura sa ia o atitudinene corespunzatoare, atunci cand copilul are temeri sau probleme de natura medicala. Toate parerile, de aici, nu iti vor rezolva problema.

| Yuoia a răspuns:

Daca ai si sangerat, este grav. Vorbeste cu parintii tai si URGENT la medic.