| Adeliyna a întrebat:

Am o problema mai delicata. Am avut contact sexual cu sotul meu iar dupa 2 zile mi-a venit menstruatia. Dupa ce s-a terminat menstruatia am inceput sa am o secretie mai ciudata, daca ii pot spune asa. De obicei este mai abundenta, fara miros, dar fara sa am vreo infectie sau ceva de genul asta. Dar acum este mult mai abundenta si mi-e frica sa nu fie vreo problema. Am avut o senzatie de mancarime dar m-am dat cu crema si a trecut. Daca ati mai avut ceva asemanator va rog sa imi spuneti cum ati rezolvat problema. Oricum as mai sta cateva zile si daca nu trece ma voi duce la ginecolog. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Prezintă câteva aspecte legate de acea secreție mai ciudată.
Fluxul abundent al menstruației se datorează unei răceli netratate sau a unui chist ovarian.
Nu mai amâna, mergi la medicul ginecolog!
Sănătate!

| 0vidius a răspuns:

Ai probabil o infectie.

| Ghost a răspuns:

Cred ca si-a dat drumul in tine

| Ghost a răspuns:

Unde-i mareata si atotstiutoarea de Brigaela, Brigela sau cum o cheama

| Robeee a răspuns:

Ar fi bine sa mai stai cateva zile (dar nu multe, 2 sau 3) si apoi daca nu inceteaza du-te de urgenta la ginecolog.

| Adeliyna explică:

Pai nu are miros, pare o secretie normala, doar ca este abundenta.simt efectiv cum curge. nu cred ca e normal sa fie intr-o cantitate atat de mare