| RalucaAlexandra a întrebat:

Buna,

Am o problema mai delicata cu care ma chinui inca din adolescenta. Am 22 de ani. In decembrie 2015, am fost operata de polip colo-rectal si hemoroizi mixti, polipul a iesit ok la analize- nu era cangerigen., insa dupa operatie la 2 saptamani accestia mi au recidivat. De atunci ma tot plimb pe la doctori, cei care m-au operat mi-au spus prima oara ca nu sunt hemorizi, ca asa se vindeca operatia, ca sa ma opereze din nou( ceea ce am refuzat, avand in vedere ca nu a avut succes din prima, nu stiu ce sa zic. Operatia e foarte grea si recuperarea foarte dureroasa, sa o fac iar si sa nu aiba rezultate mi-e teama). Mi-am mai dat cu creme, insa fara rezultat. Acum, inca ma chinui cu ei, au inceput sa sangereze destul de mult si au inceput durerile( inainte doar sangerau, nu ma dureau deloc), insa acum am niste dureri si usturimi+sangerare, la controale am fost, mi-au zis ca sunt hemorizi, am incercat creme-fara rezultat. Acum m-am gandit sa va intreb, a avut cineva problema asta? Ce imi recomandati? Ma lupt cu ei de foarte mult timp! Deja nu mai rezist! Am fost si la cutit, si degeaba. Poate este cineva pe aici care a folosit o alta crema care a dat roade, un tratament naturist, orice. Sunt foarte deranjanti.

Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic, un medic privat care sa te ajute.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Tot la operatie ajungi, mergi sa te consulte alt chirurg si vezi ce zice. Eu am avut hemoroizi care m-au suparat, cu intermitente, vreo 14 ani. De 12 ani m-am operat si nu am mai avut probleme. Cremele sunt doar o solutie de moment, nu te vindeci cu creme.

| RalucaAlexandra explică (pentru andreia67):

Cred cu tarie ca la Spitalul Fundeni din Bucuresti sunt medici destul de capabili, acolo am fost operata. Imi este teama de alta operatie, mai ales ca mi-au spus ca nu-mi pot promite ca nu vor mai aparea. Si sa ma tot operez asa, in accelasi loc, nu stiu ce sa zic...

| Sorinx a răspuns:

Nu prea cunoscs ce ai tu.Dar iti sugerez sa mergi la un spital privat.Dar o sa te cam coste ceva bani.Consulatiile,operatia daca e nevoie.Dar daca vrei sa te faci bine, eu cred ca merita.