Bună! Cel mai bine e sa mergi la urgente, îți vor picura o soluție de anestezie in ochi și te vor pune la niste aparate, așa vor vedea daca ai un corp străin în ochi, un anumit sindrom, sau altceva, apoi vei primi tratamentul/picaturile de care ai nevoie. Cum s-au mai zis, nu poți lua pur și simplu ceva pentru că crezi că te va ajuta, și nici nu poți amâna mersul la doctor pentru că crezi că îți va prescrie ceea ce ai luat tu și oricum nu a făcut nimic. Cel mai bine e sa te vadă un doctor, îți va putea pune un diagnostic corect. Daca te freci la ochi și iei ce crezi ca e bine, doar vei agrava situatia și tot la doctor vei ajunge, doar ca va fi mai grav.
Uite o soluție: DU-TE LA OFTALMOLOG!
El o să-ți facă teste, o sa se uite în ochii tai și o să-ți dea picături/creme care să-ți rezolve situația. Cred și eu ca ai diverse simptome fiindcă îți pii picături după cum crezi tu ca e bine.
Nu cred eu ca e bine, doctorii recomanda picaturile alea daca simti presiune pe ochi. Toata lumea stie de ele...
Nu iau pastile dupa capul meu ca nu am 6 ani...
Picăturile pentru ochi au diferite întrebuințări pentru ca au substanțe active diferite. Fiecare este pentru un diagnostic, ca și tabletele (ma refer la pastile/pilule). Una e sa iei picăturile pe care ți le recomanda medicul pentru conjunctivita atunci când ai avut când tu ai tensiunea oculara crescuta (e doar un exemplu care mi-a venit pe moment)
Multi adulți se tratează după capul lor, asta nu tine de vârstă, ci de mentalitate.
Eu mă trezesc așa când sunt foarte obosită, dacă mă culc înapoi 2-3 ore, când mă trezesc din nou nu mai am nimic. Ai încercat să dormi?