| Ioana_2144 a întrebat:

Buna!sad

Am o problema mi-a iesit ceva la buze e ca un fel de herpes spuzeala nu stiu ce e dar s-a umflat buza de jos si avea puroi in el acum mia cazut pielea aia de acolo si a mai ramas putina piele care e alba si partea cealalta e cam rosie si putin injundata adica, ca un fel de gropita da mai mica mica de tot

mi-e frica sa nu mi se infecteze sau sa fac ceva la buza dnee fereste...:O
spuneti-mi si mie cu ce sa`mi dau acum ma dau cu o crema de galbenele
sppunetimi si mie cu ce sa ma mai dau va rog mulltt :*crying

funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Te duci la farmacie si ceri glicerina cu nistatina stie farmacista, costa in jur de 5 lei.

2 răspunsuri:
| daniEL88 a răspuns:

Deasemeni stiu ca e bine sa nu dai cu nimic, sa lasi sa se usuce, prin creme le intizi perioada in care o sa iti stea deschisa(asta in majoritatea cazurilor, insa daca cremele recomandate anterior isi fac atunci sper sa ma insel)

| elenac a răspuns:

Cumpara din farmacie cloviral sau aciclovir, este special pentru acest timp de bube sau infectii...costa circa 7lei