| Ioana0415 a întrebat:

Am o problema. Mi-a venit pe 8 luna aceasta. Si s-a sfarsit pe data de 12. Tin sa mentionez ca in ziua cand mi-a venit am varsat de 2 ori si am lesinat iar mama m-a dus la spital deoarece nu mi s-a mai intamplat asta. Prima data mi-a venit menstruatia in urma cu un an si ceva. Iar de atunci nu am avut nici o problema. Nici dureri nu aveam. Doar imi venea si atat. Nu ma simteam molesita sa slabita, nimic.
In urma cu 2 zile, mai exact pe 25, dupa 13 zile dupa ce mi-a trecut menstruatia am observat niste scurgesti alb-transparente pe care le-am avut si pana acum dar dd data aceasta aveau firisoare de sange. A doua zi am avut o scurgere maronie, pe toata perioada zilei, in schimb nu era mult. Ci foarte putin. Mama mi-a zis ca e posibil sa fi "racit la ovare". Dar pana voi merge la un consult as dori sa aud si alte pareri si sfaturi, deoarece nu sunt linistita deloc.
Am varsta de 15 ani. Deci as dori seriozitate deoarece nu am trecut prin ani de viata incat sa stiu tot ce se intampla cu al meu corp.
Va multumesc! O zi placuta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Lesinul poti sa-l fii avut chiar si de frica, facand o criza de anxietate/ sau panica.
Dar, la fel de posibil poate fii si ceva serios, numai o investigatie medicala, cu analize de rutina vor duce la o concluzie, pana atunci, incearca sa mananci sanatos si sa te odihnesti mai mult ca de obicei.