| ImiPlacMexicaniiXD a întrebat:

Am o problema. Mi s-a înfundat nasul și nu pot respira liber și nici la medic nu pot ajunge. Ce sa fac? Și pe lângă asta ma și stresez cu starea asta de urgentă, sunt anxioasa și respir intrerupt de la cea mai mică durere și intru in panica. Ce recomandări aveți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Din atata lucru nu trebuie sa mergi la urgenta, ca nu este nevoie. Stai acasa si fa inhalatii cu aburi fierbinti si cateva picaturi de eucalipt, sa vezi ce iute se desfunda nasul.

Ori cumperi de la farmacie un spary cu apa salina ori ceva medicatie, desii, pare a fii o alergie sau o banala inflamatie.

Stai linistit ca nu ai corona virus, aia debuteaza cu: dureri in gat, tuse seaca, dureri de cap, febra si ulterior cu imposibilitatea sa respiri pe gura si dureri in piept.
Nasul infundat - nu este simptom pe lista virusului corona!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Mi s-a înfundat nasul...Ce recomandări aveți?"

mai pe scurt: suflă-ți mucii!

| ImiPlacMexicaniiXD explică (pentru sierra1):

N am muci. Asta e problema

| LPCTSTR a răspuns:

Mergi la farmacie si ia un decongestionant nazal, Vibrocil sau Olinth, parca alea erau bune.

| WhiteLife a răspuns:

Cumpără de la farmacie un spray, îți recomand Nazomer, nu irita mucoasa, nu are substanțe puternice.