| LoLiTa1808 a întrebat:

Am o problema: mi se înfunda nasul cand pun capul pe perna. Am fost racita prin Decembrie si mă enerva ca nu puteam sa respir. Mi- am luat Bixtonim (știu, o mare greșeală) si mi-am dat nu in fiecare zi, dar totuși poate trei săptămâni l- am folosit. La început nu aveam nimic, doar pe moment. Îmi dădeam seara, așa ca dimineața era groaznic! Erau ambele nari infundate si era o secretie ciudata parca albicioasa?! In fine, nu mi- am mai dat, dar nimic altceva de doua luni nu îmi mai desfunda nasul. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Eu am nasul infundat de vreo 2 luni. La mine e vorba de rinita alergica.
Practic mucoasele nazale se inflameaza la frig, praf, mucegai, umezeala, polen etc. E super -naspa. Am fost pe la ORL, si vorbeau ceva de cauterizare.
E aiurea ca de fiecare data cand ma cul ca nu pot adormi din cauza nasului infundat.
Eu te sfatuiesc sa mergi la un ORL -ist.(pentru ca tot ei se ocupa si de nas, urechi, gat).
Mie chiar doctorul mi-a dat bixtonim, inca un spary, niste pastilute antialergice, si niste antibiotice pentru ca facusem si o infectie.
Eu sper sa nu fie vorba de Rinita Alergica si la tine.
Sfatul meu este sa vizitezi un ORL -ist (e cam 50 de ron consultul).
Numai bine.

| SaveTheNature a răspuns (pentru SaveTheNature):

Scuze -era vorba de 2 ani -nu 2 luni! De 2 ani am problema asta. S-a inrautatit cand am lucrat in praf, si la frig.

| Azµre a răspuns:

Poate fi vorba de o sinuzită netrată sau de o rinită alergică. Oricum vezi un medil orlist.

| AliceThai a răspuns:

Eu m-as duce la doctor, poate trebuie sa te operezi de polipi.

| NICOLETANICO04 a răspuns:

Cumpara de la farmacie bioparox e cel mai bun asa am patit si eu

| LaurAdrian a răspuns:

Ce intrebari prostesti..nu mai veniti aici cu misa infundat nasu...ai racit ma ce nu intelegi.