Nu,nu o sa mori.Mergi la medicul de familie pentru ceva vitamine sau calciu.Ai un deficit de calciu.
La asta ma gandeam si eu. de cand vad stele verzi cand ma ridic de undeva am inceput sa ma gandesc la un deficit de calciu
Atunci fuguta la nenea doctorul! Pa.
Bună.
Mori dacă te duci la medicul de familie pentru un consult și analize de sânge?
Nu cred!
Pa, pa.
Pai am zis ca e o problema minora stiam asta
...
Nu ii grav si nu o sa mori
Durerea poate fi din mai multe motive gen lucri cu mainile mult, iti "intinzi" degetele prea mult, dormi intro pozitie care nu ii convine la maini, etc . (Ti-o zic din propria experienta )
In primul rand cati ani ai? In al doilea rand nu trebuie sa te alarmezi asa. Si eu patesc asta uneori. Practici vreun sport?
Nu ma alarmez. glumeam doar prin :
nu patesc asta uneori ci asta e ca respiratia aerului pentru mine daca pot zice asa
sportul meu e alcatuit din 2 ore de mers pe zi
Sincer, nu cred ca este ceva rau, dar ar trebui sa ceri totusi sfatul unui medic. Multa sanatate!
Stai linistita, nu este ceva foarte grav. Organismul tau poate fi slabit.Incearca sa iei niste calciu si fier. Daca nu te ajuta, parerea mea este ca ar trebui sa mergi la un control de rutina, ai putea incepe cu niste analize de sange sa vezi exact despe ce este vorba. Multa sanatate!
E normal.Se mai intampla de la frig de la apa rece depinde si unde lucrez(daca lucrezi) daca faci vreun antrenament sau ceva de genu daca esti si mai invarsta durerile acestea sunt si mai dese.