Sti ce o sa se intample o sati puna o proteza de cauciu noaptea ca sa scrannesti din dinti
Mestecă excesiv de multă gumă. Te vor durea articulațiile maxilarului și nu vei mai fi tentat să îl miști. Sau încearcă o apărătoare ca cele pe care le folosesc boxerii
Viviana eu m-as controla dar nu pot, eu nici macar nu stiu cum se aude acel sunet.niciodata nu l-am auzit, daca nu imi ziceau alte persoane eu nu stiam ca noaptea scrasnesc din dinti.Si nu-mi dau seama cum fac nici cum.
Uita-te aici pentru mai multe detalii. http://www.parinti.com/Bruxismulscrasnireadintilor-articol-716.html
Daca nici asa, o simpla vizita la medicu de familie, poate ajuta :)
Succes!
Buna si eu am problema asta dar nu cand dorm ci ziua cand ma enervez sh te inteleg foarte bine. Eu ca nu e nici un tratament ci ca trebuie ca tu sa te contrilezi incearca sper ca ti-am fost de ajutor daca da fundita plsss
Asta e o problema grava ai incercat la medic doctor dentist? Si eu am avut o problema la fel de grea
Noaptea vomitam intruna papa cand mama dus la camera de garda incearca si tu poate ai noroc. sper sa scapi de problema ta.imi pare rau ca nu stiu cum
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: