| Blackwoman27 a întrebat:

Bunasad
Am o problemasad,nu imi cresc sanii, desi am 14 ani nu mi-au mai crescut din a5a,ma cam dor,nu pot sa zic ca nu,dar nu imi cresc deloc,toate colegele mele s-au dezvoltat, cu exceptia a 2 fete care nu le-a venit menstruatia crying ma simt oribil,majoritatea mamelor fetelor din clasa au sanii mici ca ai mamei iar ele...sad,deci problema genetica nu e broken heart, am menstruatie de 1 an...ce poate fi?
multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai liniştită, au timp să crească până la vârsta de 18 ani.

| gfghn a răspuns:

Nu este ceva anormal, stai linistita pina la 17-18 anii o sa te dozvolti indeajuns si o sa ati creasca si sanii.

| Gabriell00 a răspuns:

Fiecare fata are o constructie adica unele fete se pot dezvolta mai repede si altele mai lent!
Nu fii trista o sa iti creasca dar trebuie sa ai rabdare!

| mikeoff a răspuns:

Stai linistita, o sa cresti si o sa te dezvolti...Doar nu vrei sa arati ca Nicoleta Luciu la 14 ani...Rabdare si o sa fie bine :*