| Denii1234 a întrebat:

Buna!
Am o problema, puppy dog eyes trebuie sa imi fac operatie la nas [ deviatie de sept ] si cu aceasta ocazie mi-aș dori sa imi modifice si forma nasului adica din ascutit sa mi-l faca rotund sad dar inca nu ma pot hotarî ce sa fac. crying oare o sa mi se deformeze pana la 18 ani, app eu am 16 ani. si na inca nu stiu, voi ce ma sfatuiti sa fac? astept niste sfaturi de la voi si sper ca aceste sfaturi sa ma incurajeze si sa fiu mai sigura de ceea ce fac.
Si inca ceva nu as vrea sa imi scrieti gen ca sunt prea mica. pentru ca m-am saturat sa tot aud asta crying Sper ca ați inteles ceva din ce am spus eu :*
O zii frumoasa in continuare >:d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DeliaCute a răspuns:

Draga mea, eu te sfatuiesc sa NU iti schimbi forma nasului.O femeie frumoasa, e o femeie asa cum a lasat-o Dumnezeu pe pamant.Toate suntem frumoase in felul nostru.Nasul la un moment dat se poate deforma ( de exemplu cand ai sa mai inaintezi in varsta). Funda?

| Denii1234 explică (pentru DeliaCute):

Da, dar nu mai pot. nu ma mai suport cu nasul asta, imi lipseste increderea in mine, imi lipseste tot... nici eu nu stiu ce sa mai fac crying