| VisezCuOchiiDeschisi a întrebat:

Am o problema pe care am descoperit-o cu putin timp in urma. Este vorba de o asimetrie a mandibulelor. Din cauza unui obicei copilaresc, anume, imi spijineam mai mereu la scoala obrajul de pumnul drept. Astfel, acum am descoperit acest defect la nivel fizionomic. M-am dezobisnuit doar ca am ramas cu o problema. Musculatura de pe osul mandibulei e subdezvoltata. Stiti vreo metoda prin care mi-as putea dezvolta muschii fetei, respectiv, sa imi refac simetria fireasca. Ma gandesc sa consult un medic, dar, ma gandesc ca poate s-a mai confruntat cineva cu probleme de genul. Va cer parerile si ajutorul. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asimetria este foarte fireasca. Nici un om nu are obrajii egali si identici. Toate organele pare ale omului nu sunt identice. Intreaba un medic si ai sa-mi dai dreptate.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Apropo! Asta e genetic si n-ai ce face.