Si eu credeam la fel. E mana stanga pe partea cu degetul mic, catre cot in sus. De fapt cam ultimele 2 degete. (inelarul +degetul mic). Nu e nimic grav.
Daca respiri ok, nu ai temperatura, nu ametesti, nu vomiti. poti sta linistita
E ori de la circulatie, ori pe fond nervos. Fa un pic de miscare si vezi daca e mai bine. Daca persista si maine, du-te la medic.
Stai linistita! Fa putin sport. Apropo, citeste disclaimerul: Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat.
Am facut sport, de m.am saturat. Da, voiam doar o parere, ce ar putea fi.
Tensiune in muschi probabil, culca-te, relaxeaza-te si uita de stres!
De.ar fi asa usor. Sunt in perioada de teze, si nu sunt tocmai persoana care se bazeaza pe altii, prefer sa fac totul pe "spatele" meu. De unde si stresul asta :-s
Stiu cum e, exista niste strategii: mereu spuneti in minte: "Sunt stapana pe situatie" si e ok, crede-ma.
Nu sunt asa optimista ca tine. Am scris in camera mea pe un perete intreg " URASC MATEMATICA! " ) deci? Dar o sa scriu si asta mai jos.
Eu am scris cu markeru' pe catedra: "Jos comunismu'" Deci si eu sufar de stres. Know the way you're feeling
E bine, aflu ca nu doar pe mine ma "omoara" scoala asta.
E grav, sună salvarea cu mâna dreaptă, cât o mai poţi mişca şi pe asta, este o nouă boală descoperită acum 2 săptămâni, ca să îţi treacă trebuie sa bei nişte benzină, cam 1l. Şi dacă tot e amorţită, aprinde un băţ de chibrit.
Te-ai bagat si u in zeama. poate biata fata chiar sufera
Din cauza mea?
Pare reteta perfecta pentru tine. Nu inteleg de ce raspunzi daca nu imi poti oferi un raspuns ok. Nu erai bagat in seama? Oricum iti multumesc, pare un raspuns capabil Nu vreau sa te solicit prea mult.
Iti multumesc, dar nu e vorba neaparat de suferinta, nu sunt genul sa ma lamentez la orice durere. Am suportat destule. Dar mama crede ca e de la stres, tata zice altceva, pe net scrie altceva. Sunt intr.o confuzie totala De aceea am postat aici, dar am vazut ca. Nu ai cu cine
Traiesti degeaba.
Crezi?
Am avut si eu acelasi simptom. Si aparea mai ales seara. Eu zic sa nu te ingrijorezi. Cred ca e vorba de un nerv. Va trece.
E o senzatie foarte ciudata. Parca am mana paralizata, si nu simt nimic.:-s. Acum ca mi.au spus mai multe persoane ca nu e nimic grav, voi vedea maine ce v.a fi
Da da da... Fix acolo. O sa dorm si vad eu maine cum se mai prezinta situatia Mersii
Si eu credeam la fel. E mana stanga pe partea cu degetul mic, catre cot in sus. De fapt cam ultimele 2 degete. (inelarul +degetul mic). Nu e nimic grav.
Daca respiri ok, nu ai temperatura, nu ametesti, nu vomiti. poti sta linistita