| Anonymus5 a întrebat:

am o problema putin mai bizara
Cand stranut sau cand imi suflu nasul mise infunda urechea dar stati sa va explic cum adica : simt casi un balon in ureche, dar acesta tine doar 1 minut si parca aud dintr-un balon sau casi cand miasi pune un pahar la ureche, adica aud si mentionez ca e curata urechea si nu am microbi sau nu am gandacul acela numit "urechelnita". Multe persoane patesc chestia asta si vreau sa stiu daca este ceva rau sau nu! deci nu sunt singurul am mai intrebat persoane care patesc la fel!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

E normal. Acest lucru se intampla din cauza ca urechea medie comunica cu faringele (prin trompa lui Eustachio). Incearca sa-ti sufli nasul corect (cate o nara pe rand, acoperind-o pe cealalta) si sa stranuti cu gura deschisa.
http://www.i-medic.ro/......a-distanta

3 răspunsuri:
| Ruxiii a răspuns:

Cand stranuti,nu incerca sa stranuti fara zgomot, ci reprodu sunetul, oricat de tare ar fi.Cand iti suflii nasul,deschide gura,tine o nara inchisa,sufla usor cealalta nara, iar apoi, cu gura deschisa, acopera nara pe care ai suflat-o si sufla cealalta nara usor.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Str%C4%83nut

| Anonymus5 explică (pentru Ruxiii):

Sincer mi-ai dat o intreaga ''lista'' cu ce ar trebui sa fac iar cand stranuti iti vine asa brusc nu ai timp sa te gandesti la ''cum sa stranuti'' daca intelegi ce vreau sa spun... Pasii tai sunt foarte greu de urmat dar iti multumesc pentru efortul acordat

| Ruxiii a răspuns (pentru Anonymus5):

Nu sunt greu de urmat.Stranutul nu-ti vine chiar atat de brusc.mai intai ai o "senzatie" si te poti obisnui cu "pasii" pe care ti i-am dat.Ce scrie pe wikipedia e doar o explicatie happy.Nu e chiar atat de greu sa nu stranuti "infundat", daca intelegi ce vreau sa spun.