Pai. Ti-as recomanda sa nu te mai duci la strand. Dar depinde de varsta ta si daca ai mai avut relatii sexuale pana acum (daca mai esti virgina). Daca mai esti, poti sa te duci fara sa intri in apa, adica, TREBUIE sa te duci fara sa intri in apa. Si iti poti lua un absorbant obisnuit, pe slip (sau pe chiloti normali), iar pe deasupra lor iti poti lua niste pantalonasi scurti, sau daca ai niste boxeri care sa arate a costum de baie ar fi si mai bine.
Daca nu mai esti virgina (Dar dupa simt eu inca esti, deci iti spun degeaba...) iti poti lua un tampon o.b. Este un tampon care se pune in vagin. Ai putea sa iti iei Ob si in cazul tau, daca inca esti virgina, doar ca s-ar putea :
1) Ori sa te doara.
2) Ori sa nu il poti baga.
3) Ori sa nu il suporti inauntru.
4) Ori sa iti rupa himenul (ceea ce INCA te-ar face virgina, doar ca daca un doctor ginecolog va vedea ca nu mai ai himen iti va spune ca ai avut relatii sexuale, chiar daca poate nu este asa.)
Deci sfatul meu este :
1)Ori te duci la strand FARA sa intri in apa, ori
2)Nu te mai duci de loc, daca spui ca nu poti rezista tentatiei.
In orice caz, consulta-te si cu mama ta. Sper ca te-am ajutat!
Nu poti sa intri in apa in nici un fel. La mare, unde este apa multa si sarata, poti intra folosind un OB. Dar folosirea strandului sau a piscinei este complet interzisa, indiferent daca folosesti sau nu Ob, fiindca murdaresti apa (care este putina si dulce) si pui in pericol sanatatea tuturor celorlalti. Este o chestie de minima educatie si igiena personala.
Du-te linistita cu ob.n-o sa pui in pericol sanatatea nimanui, cum spunea...o fata inteligenta. disctractie placuta
Daca n-ai facut niciodata*** nu poti folosi un OB asa ca sfatul meu e sa ramai acasa
Incearca cu ob-uri, dar trebuie sa il schimbi cam de fiecare data dupa ce iesi din apa.