| LoveLebadaa a întrebat:

Am o problema... sa zic din prima: am pielea "gainii" tot timpul si daca mi-e cald si daca mi-e frig. Pe maini cel putin sunt bronzata si acele puncte sunt albe si nu se bronseaza si ele(nu sunt cosuri!) si nu stiu ce sa fac sa scap de ele crying. Am mai vazut puncte pe gat si la alte persoane dar pe tot corpul nu! Help meee! FUNDITA happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
Mergi cel puțin până la medicul de familie.
Sănătate!
Pa, pa.

| valentingb a răspuns:

Asa esti tu. Mie imi ziceau Nilu', de la Crocodilu'... Arata urat daca stai si te gandesti la asta, dar daca nu dai importanta, e ca si cum n-ai avea pielea asa. Asta e, nu poti face nimic din cate stiu eu, asa ca bucura-te ca nu e mai grav, si traieste-ti viata. Chiar nu conteaza, pentru altcineva, decat daca e rautacios.

| Ralucutza15 a răspuns:

Nu ai ce sa faci.Asa se manifesta hormonii tai.Se intampla aceasta datorita reglarii temperaturii corpului, sau esti sensibila la prea multa caldura sau la prea mult frig. Daca te jeneaza asa de rau, poti incerca sa te dai cu o crema de galbenele big grin

| DeeaDiduu a răspuns:

Si eu sunt in aceesi situatie crying dar nu sunt asa din totdeauna. Chiar nu exista nimic cu care ar putea sa treaca?

| aureu a răspuns:

Incearca crema de galbenele, poate esti sensibila la prea multa caldura sau la prea mult frig.