anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna (am o problema serioasa deci fara glume).
Cainele meu are raie si cred ca am luat si eu
Mi-au aparut câteva umflaturi pe fata, la inceput am crezut ca sunt cosuri dar nu e asa, au inceput sa apara câteva umflaturi in zona sfarcurilor si ma mănâncă pielea foarte rău
Ce sa fac sa ma vindec pe mine si câinele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi al veterinar si iti vor da ei o solutie cu care trebuie sa speli cainele (ca si samponul) si se vindeca daca respecti intructiunile veterinarului.
Iar tu, mergi la medicul de familie sa iti prescrie medicatie si va trebuii sa-ti speli toate hainele si asternuturile cu o anumita solutie, sau sa le fierbi cu o anumita solutie.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tratament cu antibiotic, pentru tine și pentru pufos. E o chestiune de timp pana trece, dacă luați medicamente. Succes și sa-l saluți pe pufos din partea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la dermatolog.

| Justme111 a răspuns:

Prietena mea a patit la fel. I-a prescris doctorul o crema pentru ea si toata familia si pentru caine. Si a avut efect. Vorbeste cu doctorul de familie.