| Aneel a întrebat:

Buna am o problema serioasa in legatura cu Oxiurile, de acum 2-3 ani am tot avut oxiuri si am luat un tratament specific si imi trecuse iar acum anul acesta sunt cu sutele sunt vreo 20 odata este grav nu am mai vazut asa ceva in viata mea spuneti-mi cum sa procedez va rog luati-o in serios.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sarpeparsiv a răspuns:

Cumpara Zentel te scapa te toate "tipurile de viermi". Si o sa scapi de ei 100% pe deasupra spune-i mamei tale sa spele lenjeria de pat. este posibil sa apara din nou fenomenu de reinfectare, eventual repeta tratamentu duopa 1 luna.

2 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Ia manca tu castraveti acri sau varza acra, mujdei de usturoi. Lasa tratamentul, folosestete de astea de mai sus. Iti zic eu ca o sa scapi in cateva zile de ei, maxim 3-4 zile.

| leacuri a răspuns:

Una de gato....sau scrie-mi pe leacuri@yahoo.com