| VladOne_7641 a întrebat:

Am o problema si nu prea am timp si nici bani pentru a consulta un doctor sau ceva...
Este posibil sa mi se fi incarnat unghiile, insa nu sunt sigur. De vreun an de fiecare data cand ma incalt cu adidasi/tenisi etc, ma doare unghia degetelor mari de la ambele picioare.Se poate vedea clar ca s-a umflat pielea de pe parti ce sustine unghia.Stiti ce as putea sa fac sa ameliorez durerea in afara de operatie sau ceva? din cate am inteles unghia incarnata se rezolva prin operatie... si nu prea am bani...deaceea tot am amanat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Poti merge la spital, e gratuit daca esti elev, student ori angajat. Nu trebuie sa neglijezi unghia, sau du-te la medicul de familie.

| Jee354 a răspuns:

Iti sugerez sa mergi la medicul de familie, dar nu este scumpa o operatie de acest gen, nici de cum sa nu-ti pui in pericol sanatatea pentru niste bani.

| Felys a răspuns:

La chirurgie se rezolva asta, iti va face o injctie local pentru amortire si iti baga o foarfeca si iti taie unghiile daca tu nu ai fost capabil sa faci asta din timp ca sa nu ajungi sa se infecteze

| SimonaCristina a răspuns:

Se rezolva usor cu o incizir facuta sub anestezie locala la orice camera de garda de chirurgie.