anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si nu stiu care ar putea fi motivul.stiu ca ar trebui sa merg la medic dar imi e frica. Treaba e in felul urmator. Ultimul ciclu menstrual l-am avut la sfarsitul lui decembrie. Dupa care am urmat un tratament de 5 cu amoxicilina. La sfarsitul lui ianuarie cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul am mai urmat un tratament de 8 zile cu augumentin 1000 mg. Nici in momentul de fata nu mi-a venit ciclul. De o luna nu am mai intretinut relatii intime. Cu toate astea,saptamana trecuta am facut teste de sarcina si au rezultat negative. Simptomele ciclului le am, doar ca nu a curs decat foarte putin intr-o zi, apoi deloc. Intrebarea mea este- s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema sau similara? E posibil ca antibioticele si stresul sa imi fi provocat dereglari hormonale? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Ryaaan a răspuns:

Du-te la medic! Si nu mai intreba TPU, ca nu stie mai bine!