| TheOmen a întrebat:

Bună... am o problemă. Ştiu că o să vi se pară ciudat, dar mie îmi place aluatul crud. Alaltăieri, mama a făcut aluat de ăla, pentru pandişpan (mai lichid), şi am luat şi eu câteva linguri. Ieri, am vomat de 2 ori dimineaţa, şi am vărsat şi pizza care am mâncat-o pe la cină. Acuma mă CAM doare burta. Nu insuportabil, dar mă doare. Ce aş putea să fac. fundă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CalinBerindean a răspuns:

Nu este prea bine sa schimbi dintrodata adica cand mananci aluat crud maine lichid organizmul dau a fost obisnuit cu cel crud iar mancand aluat lichid ti sa deregrat organizmul iar in vedere cu durerea de burta poti lua un albocalmin sa nu faci efort fizic stai in pat cel mai bine este sa transpiri pentru ca prin transpiratie se dau afara toate bacteriile din corpul tau trebuie sa mananci cat mai mult nu moale pentru ca iti poate merge burta mult noroc si insanatosire gravnica

| Annie a răspuns:

Sa nu mai mananci aluatul acela ca nu face bine mai ales cel pentru prajituri ca mamele noastre cand fac acest aluat pun si praf de copt, ce ai putea face este sa stai in pat linistita daca spui ca nu te doare burta insuportabile.

| ValerieCantDance a răspuns:

Incearca sa nu mai mananci aluatul crud. Asa faceam si eu cand eram mai mica, imi placea sa mananc paine proaspat facuta(cand aluatul inca era crud) si mi-a zis mama ca nu face bine stomacului. Ai grija te rog (:

| danadrian26 a răspuns:

Vezi aici > SPAMuser/10651/danadrian26