| anonima188888 a întrebat:

Am o problema. Sunt obsedată de boli. Spre de exemplu simt dureri care trec și nu le mai simt niciodată. Acum 2 zile am simțit ceva ciudat la cap și m-am gândit ca mi s-a spart vreun vas de sânge la creier. M-am uitat pe net și am văzut simptome printre care și furnicături in membre și de atunci chiar simt o amorteala in glezna stânga. Uneori mai simt și o durere de sân la sânul stang. Din ce știu, dacă doare nu e cancer. Dar totuși mă îngrijorează! Am 13 ani și mă tot gândesc ca nu ar trebui sa am genul asta de probleme gen avc sau noduli de sân și tot felul de chestii grave la vârsta mea... E totul in capul meu?(faza cu amorțeala) La sân e normal având in vedere ca sunt la pubertate? Și de obicei totul începe noaptea când trebuie sa adorm...Mă puteți ajuta cu ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti ipohondra asa am fost si eu gandeste pozitiv numai gandi negativ si vei scapa

| anonima188888 explică (pentru anonim_4396):

Sper! Multumesc! Numai bine!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă nu poți trece singură, spunând că sunt doar impresii și eventual făcându-ți analize constant pentru liniștea ta, deja e obsesie și se tratează la psiholog.

| Navagio a răspuns:

Exemplu: Daca tu te gândești că o sa te doare gamba dreapta ai sa vezi cum in 2 3 minute începi sa simti un disconfort fix in locul ala. Ideea E sa nu te mai gândești pentru ca aceste dureri ti le auto provoci, daca tu te gândești că te doare mâna ii dai comanda creierului si o sa înceapă sa te doara locu ala. Nu trebuie sa te gândești la nimic.

| anonima188888 explică (pentru Navagio):

Incerc sa nu mă mai gândesc! Mulțumesc mult! Răspunsurile voastre m-au mai calmat!?