Buna,
Ar fi bine sa faci o reprogramare. Nu este igienic si nici de bun simt fata de persoana cealalta.
In plus, o cosmeticiana mi-a spus ca nu se simte confortabil cand trebuie sa faca asta. Si nici pentru tine nu e ok. Esti mult mai sensibila in perioada respectiva si e posibil sa te doara mai tare.
Nu e grav daca amani...ii explici si va intelege cu siguranta.
Pa, pa.
De ce nu o poti anula, spune-i sa te reprogrameze in alta zi. Daca o anunti din timp poate nu va fi o problema si va veni altcineva sau fa-i o surpriza prietenelei tale si trimite o in locul tau sau mergi, asta daca esti sigura ca nu va fi nici o problema, poate stanjenitoare.
In primul rand, nu este bine sa te epilezi cand esti pe menstruatie. O cosmeticiana este pregatita in domeniu si stie acest lucru. Mai ales daca vrei inghinal, sigur iti va spune ea direct ca nu e bine si nici igienic.
Am fost astazi si am rezolvat. Ea a insistat ca nu este nicio problema cand i-am spus ca voiam sa ma fac total, dar ca acum "nu mai pot". Mi-am pus un OB, am avut grija sa fiu perfect curata, si nu a fost nicio problema. Iar in ceea ce priveste durerea, cu o aspirina luata cu jumatate de ora inainte e suportabila. La mine durerea a fost aceeasi ca de obicei.
croissant întreabă: