Este normal pentru primele menstruatii, stai linistita. Nu ai nici un motiv sa te temi, n-o sa mori din asta, stai linistita.
Primele menstruaţii sunt neregulate deci dacă ţi-a venit pe 20 nu te aştepta să-ţi vină luna viitoare, pentru că la început primi ani e neregulat. Dacă o să te doară sau nu depinde de la organism la organism deci noi nu avem cum să-ţi garantăm, dar pune-ţi în geantă un algocalmin să ai mereu la tine. Baftă!
Stai linistita! e normal. tu inca nu ai menstra regulata. poate lipsi si o luna 2, e normal.Deci.nu-i nimic.iti va veni la un moment dat.Si daca o sa te simti rau e normal.La multe fete preceda durerile de burta, spate, cap si ameteli.:*
Din cate am inteles trebuia sa-ti vina a doua oara
si este absolut normal
va lua ceva timp pana corpul tau se va obisnuit cu menstruatia
a doua oara ti-ar putea peste cateva saptamani sau chiar luni
ai grija sa ai tot timpul un absorbant la tine pentru orice eventualitate
sa ai o zi frumoasa :*
Nu e nici o problema, si mie luna trecuta trebuia sa`mi vina pe 6 si mi-a venit pe 27.Nu e nimic grav, stai linistita.Nu o sa ai dureri, decat doar cele de burta, crame.
Metode de inlaturare a crampelor pe care le folosesc eu:
-fac o baie fierbinte
-ma uit la TV, citesc o revista
-mai plimb cainele, te plimbi cu o prietena
De obicei activitati care imi fac placere. Daca crampele continua sa fie o problema pentru tine, asigura`te ca intrebi un adult inainte de a lua orice medicament.
Funda?
Presupun ca esti o copila de 10 11 12, imi dau si eu cu parerea. daca era sa fii una de 15 16 17 iti ziceam din prima ca te-ai ars si esti gravida
Stai linistita...toata lumea o pateste.probabil o sa ai dureri de burta si de cap dar atat.In privinta intarzierii relax... ii normal pana se regleaza menstruatia. fundita? please
Deeaandreea9156 întreabă: