| Daysee a întrebat:

Am o problema, uitati.
Astazi la ora de sport am facut repetarea alergarei de viteza, si cand mi-a veni randul, am ajuns la jumatatea terenului dintr-o data am avut o durere la piciorul stang incredibil ce rea. Numai puteam nici sa merg, sus la inceputul piciorului ma durea foarte tare. cred ca mi s-a dislocat ceva, chiar nu am habar. De-asta va intreb pe voi. Maine am sport si nu stiu ce sa fac sad. Profesoara imi spune ca sunt prea sensibila straight face. Deci imi puteti spune ce mi s-a intamplat si ce trebuie sa fac sa le explic parintilor si profesoarei mele de educatie fizica? Sa imi dati detalii va rog, multumesc happy. Funda kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| tucucatalin a răspuns:

Am avut aceiasi problema tot la alergare de viteza dar insa nici eu nu stiu din ce cauza a doaua zi m-am simtit mai binehappy

| jitsu a răspuns:

Eu fac parkour si stiu de chestii din astea is doua variante se poate sa fi facut o intindere dar nu tiai dislocat nimic e inposibil daca inainte nu aveai nimic si al jumateatea terenului a inceput asta... e inposibil sa iti fi dislicat ceva daca vrei mai multe deetlii de care mie sila sa le scriu eu acum ia idu meu jitsu.crazy@yahoo.com