| love10andra a întrebat:

Am o problema urgenta.Am vrut sa pun o rezerva la un aparat ce senzor de miscare si cand am vrut sa-i iau capacul la acea rezerva am incercat s-o deschid cu gura si am strans-o putin si mi-a venit solutie dintr-aia in gura.M-am spalat repede pe dinti mi-am bagat o tona de pasta in gura am facut si gargara. Dupa aceea mi-am desfacut o portocala si nu mai are niciun-n gust, am baut o cana de ceai nici aia si ma doare capul si stomacul de-mi vine sa urlu! Ce sa fac.ce sa iau? Si chestia naspha este ca nu e nimeni acasa sunt doar eu singura si am doar 13 ani...ce sa fac ce sa iau? Funda+vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlwaysMe a răspuns:

Incearca sa bei lapte...sau incearca sa vomiti si apoi bea lapte, de obicei asa imi facea mama...

4 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Suna-i pe ai tai!

| dmrtr a răspuns:

Nu stiu exact ce trebuie sa faci dar sunati parintii si spune-le

| pavdany92 a răspuns:

Citeste instructiunile de pe rezerva si de asemenea compozitia solutiei si poti afla cu ce sa tratezi daca nu cel mai indicat dac nu iti revii e sa faci o vizita la doctor pentru un consult

| AlwaysMe a răspuns:

Suna-ti parintii si mergi la doctor.....nu sta asa...sau anunta un vecin ceva