Crema cu permetrin 1% reprezinta o prima alegere in tratamentul pediculozei datorita faptului ca este sigura si eficacitatea acesteia continua, omorand insectele si ouale lor si dupa ce crema a fost indepartata. Acest produs este disponibil fara prescriptie medicala. http://www.i-medic.ro/boli/pediculoza-sau-paduchi
Exista nenumarate solutii. Gazul cu petrolul sunt bune, dar scapi f greu de miros, de la spray-ul de muste poti face alergie, cu vopsitul nu vei rezolva nimic. Cel mai indicat este sa te duci la farmacie, au acolo f multe solutii anti-paduchi. Nu trebuie sa iti fie rusine, tuturor ni s-a intamplat macar o data in viata, la gradinita sau la maturitate.
Am patit si eu...stiu cum este...singura metoda prin care am scapat de ei a fost sa ma dau cu spray de muste.Sa stii ca este si asta o solutie!
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Nu trebuie să-ţi fie ruşine . Oricui i se poate întâmpla.
Cea mai bună soluţie este să-ţi pui petrol în cap şi să-ţi pui o pungă peste, că să "ardă" păduchii. Dar poţi merge şi la farmacie, există foarte multe şampoane şi soluţii pentru păduchi.
Baftă :*!
Poi nu trebuie sa iti fie rusine ii se poate intampla oricui sun niste spreiuri speciale la farmacie.Du-te si intereseaza-te
Foloseste o pompita cu petrol si pune o caciula in cap dupa cam 30 de minute, apoi clateste-te bine pe cap cu apa calda... Fundits'a?
piticoth_2699 întreabă:
songokussj5 întreabă: