anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o problema vecina mea nu stia daca are paduchi dar avea si mi-a dat si miie mi-e rusine sa intreb dar cum scap de ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Crema cu permetrin 1% reprezinta o prima alegere in tratamentul pediculozei datorita faptului ca este sigura si eficacitatea acesteia continua, omorand insectele si ouale lor si dupa ce crema a fost indepartata. Acest produs este disponibil fara prescriptie medicala. http://www.i-medic.ro/boli/pediculoza-sau-paduchi

| janynefeaver a răspuns:

Exista nenumarate solutii. Gazul cu petrolul sunt bune, dar scapi f greu de miros, de la spray-ul de muste poti face alergie, cu vopsitul nu vei rezolva nimic. Cel mai indicat este sa te duci la farmacie, au acolo f multe solutii anti-paduchi. Nu trebuie sa iti fie rusine, tuturor ni s-a intamplat macar o data in viata, la gradinita sau la maturitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista la farmacie produse speciale pentru pediculoza, sau iti poti vopsi parul, dar nu cu vopsele din astea nou aparute, fara amoniac, ci cu din acelea cu amoniac, mai clasice.Rezultatul e garantat, iti colorezi parul si scapi si de paduchi.Succes!

| nustiunustiu a răspuns:

Am patit si eu...stiu cum este...singura metoda prin care am scapat de ei a fost sa ma dau cu spray de muste.Sa stii ca este si asta o solutie!

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| Rubiiiii a răspuns:

Nu trebuie să-ţi fie ruşine oh go on. Oricui i se poate întâmpla.
Cea mai bună soluţie este să-ţi pui petrol în cap şi să-ţi pui o pungă peste, că să "ardă" păduchii. Dar poţi merge şi la farmacie, există foarte multe şampoane şi soluţii pentru păduchi.
Baftă :*!

| brokenwing a răspuns:

La farmacie sunt fel si fel de solutii, nu te tortura cu gaz.

| Ioo55 a răspuns:

Poi nu trebuie sa iti fie rusine ii se poate intampla oricui sun niste spreiuri speciale la farmacie.Du-te si intereseaza-te

| airboom a răspuns:

Trebuie sa freci tare parul cu apa si cu gel de dus

| AntonikaBebika a răspuns:

Foloseste o pompita cu petrol si pune o caciula in cap dupa cam 30 de minute, apoi clateste-te bine pe cap cu apa calda... Fundits'a?puppy dog eyes