Hmm...păi ar trebui să încerci să mănânci porții mai mici, să bei foarte multă apă, și nu glumesc muuultă, cam 2 l pe zi, pentru că apa e bună la detoxifierea corpului și previne apariția coșurilor; trebuie să faci mișcare în fiecare zi cam 30 de minute, dar mai ales dimineața fiindcă atunci se ard cel mai repede caloriile :3, la dulciuri ar trebui să renunți, dar dacă duci dorul de ceva dulce poți mânca câteva tablete de ciocolată amăruie; mănâncă iaurturi, fructe și legume . Asta am făcut și eu și am slăbit 4 kg în 2 luni :3 și continui și acum ca să mențin în formă :3 )... Sper că te-am ajutat! :* :*
Dieta Scarsdale zici? Si apoi cand vei reveni la stilul tau nu cumva e posibil sa pui dublu? O dieta ca sa dea rezultate trebuie luata pentru toata viata nu doua saptamani fac asa apoi altfel, ca mai rau facem. Incearca si fa exercitii a caror intensitate sa o cresti cu timpul si atentie la ce mananci. Acum stii cum e: la sfaturi suntem primii dar la practica... si slabeste treptat nu dintr-o data ca nu e bine pentru organism. Succes! :-)Ai sa reusesti cu rabdare si vointa.
Buna!
Repede nu cred ca poti slabi si cel mai indicat e sa mananci multe fructe si legume ...mancaruri sanatoase si mult sport si oo da fara chips-uri, dilciuri, cartofi prajiti si alte chestii care ingrasa si cel mai indicat e sa te uiti la calorii cand cumperi ceva si la ce contine si cand cineva iti spune ca esti grasa sau ceva de genul intoarce-i spatele si cel care se va simti prost va fi cel care te-a jignit... sper ca te-am ajutat si multa bafta