| Madalina1455684 a întrebat:

Am o problmea.
Pe maini deasupra de coate am un fel de bubite[cosuri]micute dar le am de foarte mult timp de vreo 4-5 ani.Nu ma dor dar uneori vara ma mananca.
Daca nu sunt bonzata se vad m-ai tare dar daca esti bronzata nu se prea vad.
Dar nu asta ar fi problema.Problema e ca daca vine cineva si se atinge de mine si vede acele bubite asa se uita la mine de parca cine stie ce ar fi.Maicamea spune ca sunt de la grasime.[sunt m-ai plinuta]
Am m-ai obseravt si la alte persoane care spun ca sunt de la grasime dar le avu sub ochi, sub barbie, la nas[in general pe fata]. Dar ale mele sunt pe mainistraight face.
Sfaturi.
PS.Nu am mers la dermatolog deoarece auzeam unele persoane ca ziceau ca au fost la dermatolog si le-a dat raspunsuri bane cum ar fi "sunt trecatore, o sa treaca" ori le-a dat unguiente care nu erau bune de nimic.
Intr-un cuvant daca stiti ceva "leacuri babesti"big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Boniboon a răspuns:

Cunosc cateva fete care se confrunta cu problema asta.Nu ies de la grasime, ci de la soare.Nu ti le rupe, se vor inmulti si se vor face si mai mari. Du-te la dermatolog, mai bine.

4 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sunt de la soarebig grinAm avut si eu cand eram mai micutabig grinDar mi-au trecut cu timpul.Insa pe mine nu ma manca.big grin
Nu stiu ce sa iti spun sa faci...
Mergi la farmacie si cauta acolo o crema pentru asa ceva.

| Puiutz a răspuns:

Si eu am acele bubite si chiar ma deranjeaza... straight face
Sunt neplacute si eu imi doresc piele fina si catifelata, dar... oh go on
Eventual incearca sa te dai cu crema de galbene, ajuta big grin insa nu dispar total... Daca aflii ceva folositor anunta`ma si pe mine.
Pa pa big grin

| lorry_3345 a răspuns:

Buna nu am avut asa ceva dar daca as avea m-as duce la farmacie si i-as spune farmacistei despre ele si as intreba daca nu are o crema sau alt ceva. Succes happybig grinwinking