Am fost cu prietena mea. Se face doar anestezie locala, este foarte dureroasa, si ea a sangerat abundent. Ea mi-a spus doar mie. Oricum, daca vrei sa discuti cu cineva sa fie o femeie mai in varsta si in care ai incredere. Nu o sa fie usor, mai ales psihic. Sa ai neaparat langa tine pe cineva, care te sustine si te ajuta, ca o sa fie greu. Te poate marca pe o viata. Consulta-te cu un medic, ca exista si alte tipuri de avort, decat cea chirurgicala. Avortul hormonal si avortul chimic (medicamentos). intreaba-l pe care iti recomanda si daca e posibil. Iti doresc succes si imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Sper sa-ti rezolvi aceasta problema cu usurinta si sa te faci bine.
Multumesc. Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca totul a fost in ordine imediat dupa interventie. Mama mea ii spunea ca a facut asta si imediat dupa a mers la plaja. Dar cred ca difera de la om la om si in functie de organism. Multumesc oricum. O zi buna
Da, normal ca depinde de om. Oricum sa ai grija, si daca e posibil sa nu faci interventie chirurgicala. Ca au fost cazuri ca dupa avort, respectiva n-am mai putut sa aiba copii. Cu placere, sper ca te-am ajutat cat de cat. Un weekend placut!
Multumesc. Dar nu stiu ce alt tip de avort as putea face. La doctora respectiva scria ca si serviciu "chiuretaj " presupun ca e chirurgical... Deci sunt debusolata total.
Avortul hormonal si avortul chimic (medicamentos). Intreaba si un alt ginecolog. Exista si alte metode, dar medicul stie mai bine.