Am o secretie alb verzuie de ceva timp. Am fost acum 3 săptămâni la ginecolog si mi- a dat un tratament cu ovule cervugid și pastile atrican pe care nu le-am gasit si a spus sa le înlocuiesc cu tinizol. Am luat pastilele, din ovule mai am 6 dar nu vad nicio schimbare, ba chiar am o usturimea mare in zona intimă
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Probabil ca, ori nu faci tratamentul corect ori infectia este atat de avansata, ca trebuie mai multe transe de ovule.
Atentie, sexul pe perioada tratamentului, pana la vindecare, este interzis, pentru a se evita recontaminarea.
Concomitent cu tine, partnerul de sex trebuie sa faca si el tratament pentru Trichomonas!
Igiena este foarte stricta la amandoi, fiindca Trichomonas este foarte contagios.
Am vrut să spun că am aceasta secretie cu probleme de cateva luni... am menstruatie. Am 18 ani
Am aceasta secretie verzuie urat mirositoare de cateva luni, asta am spus
Scuze, a fost vina mea, raspunsul de mai sus.
Raspunsesem la o intrebare asemanatoare, pentru o fetita de 12 ani si am gresit.
In ce priveste secretia ta, este vorba de o infectie cu trihomonas, o boala cu transmitere sexuala, care se transmite foarte usor.
Din paacte, nu scapi de ea daca nu faci tratamentul corect si nu-l faci si partnerul tau de sex, in acelasi timp cu tine.
In plus, sexul este interzis pana la vindecare completa a ambilor partneri, pentru a se evita reinfectarea.
Sa stii ca nu-i de gluma, ca infectia iti va afecta si organele interne, daca este netratata.
Am luat tinizol si ovule cervugid mai am 3 si le termin. Nu se pune problema de contact sexual. Doctorul mi-a spus sa iau tinizol doza unică apoi sa fac pauza 4-5 zile si sa mai iau încă odată. Am luat si ovulele la fel aproape le am terminat. Se poate sa nu treaca daca o am de ceva timp si sa fie nevoie de mai mult tratament sau nu este bun ce mi-a dat domnul doctor?
Probabil situatia ta este mult mai grava decat te-ai asteptat, infectia ignorata atata vreme a luat amploare la interior si nu este inca eradicata.
in cazul asta iti ramane o singura solutie: sa repeti tratametul complet inca 1 tura cu tinidazol si cervugid.
Nu uita: barbatul trebuie sa faca tratament cu creme, pe penis, pentru a elimina si el infectia, iarsexul pana la vindecarea completa a amandorura, este total interzis, pentru a se evita recontaminarea.
Sanatate maxima!
Da, acesta este, un test citologic mai amanuntit, ca sa vada daca bacteria (infectia) mai este prezenta. probabil ca ti-a luat deja o lamela cu secretie vaginal, sa o analizeze.
Ai cumva rezultatul acelui test?
Ce scrie pe el?
Am văzut că tot imi mai vine secretie asa galben verzuie dar ft putin si parca nu mai are miros. Mi am făcut o programare pentru miercuri sa merg la control dar cred ca imi vine menstruatia pana atunci.
Daca tot ai secretie verzuie, inseamna ca infectia este inca prezenta.
Cu siguranta trebuie repetat tratamentul, dar de data asta tratata situatia cu seriozitate si masuri extra de igiena, ca sa te poti vindeca.
Medicul iti va da probabil ceva mai puternic, eventual cere-i tu sau intreaba-l ce faci rau in rutina zilnica, daca nu scapi de infectie.
Nu stiu ce fac rau, de spălat ma spăl și de 3 ori pe zi cu gel intim dar nu stiu ce fac rau... sper sa nu imi vine menstruatia sa ma pot duce la control
Părerea mea e să oprești tratamentul și să mergi in aceeași zi la medicul tau ginecolog și să îi spui problema. Să nu ai o reacție adversă la unul dintre medicamente.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.217.98.198) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro