| Petronelas58010 a întrebat:

Bună! Am o secretie vaginală gălbuie abundentă însoțită cu dureri îngrozitoare abdominale si lombare? Știți oare de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IonelaIasmina a răspuns:

Depinde ce vârstă ai. Dacă ești mititică, înseamnă că mai ai puțin și vei în,, pubertate,,(poți căuta pe net ce înseamnă), dacă ești adolescentă. poate îți vine ciclul menstrual. Dacă ești adult.e posibil să fie o răceală la ovare(asta poate fi și dacă ești adolescenă), sau, la fel, poate să-ți vină ciclul menstrual.
Spune-mi vârsta și îți voi da mult mai multe detalii.
Sănătate!

| Petronelas58010 explică (pentru IonelaIasmina):

Bună! Azi dupa amiaza mi-a venit menstruatia. Eu pusesem întrebarea pentru ca m-am îngrijorat pentru sănătatea mea din cauza durerilor si secretie abundente si culori acesteia care era de 5 zile. Am vârsta de 16 ani. Îți mulțumesc frumos pentru tot!

| IonelaIasmina a răspuns (pentru Petronelas58010):

Bună! Poate fi din cauza menstruației toate aceste chestii. Și eu le mai am uneori, nu așa de abundente ca ale tale, dar le mai am. Este normal la această vârstă să avem unele secreții mai neobișnuite.
Cel mai bine, du-te la medicul tău de familie.
Am avut și eu multe,, probleme,, imaginate de mine, dar m-am dus la medicul de familie, și m-a rezolvat.
Cu mare, mare drag! happy

5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Bună! Posibil îți vine ciclul... Dacă nu, atunci ar fi bine să mergi la un control ginecologic! Numai bine!

| melimili a răspuns:

De... o infectie.
Nu mai sta. Mergi rapid la medic.

Răspuns utilizator avertizat