| AnnaBebitza a întrebat:

.am o sinuzita puternica ..cu puroi...si am luat aseara zinnat 500 mg la 6 ore. are ceva? Am citit pe un forum ca daca e infectie puternica se poate lua. Spunea un medic. Am gresit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anonimuserr a răspuns:

Dacă ți l-a prescris un medic e în regulă. Dacă nu, nu e în regulă sincer. Sunt confuz. Nu e bine sub nici o formă să iei antibiotice după ureche.
Să știi că sinuzitele se tratează de la sine de regulă dar în timp încet încet. Trebuie să folosești picături spray nazal cu apă de mare pentru toaletarea nărilor și eliminarea mucozităților cu puroi, nurofen ca antiinflamator pentru a scăpa de durere.
Eu zic că trebuie să te duci la medicul de familie să îți dea trimitere pentru ORL și acolo d-na doctor va vedea care este problema și pașii de urmat în tratarea acestei sinuzite purulente.
Cu siguranță te va pune să faci radiografie pentru că tomogrofiile sunt scumpe cu toate că sunt mult mai eficiente.