| claudiosuraj1 a întrebat:

Bună am o unghie incarnata la degetul mare de la piciorul stâng,am la amandoua colturi, uncia mia crescut mare dar tot sunt unflat si înroșit la deget.mia crescut un pic de carne incarnata.mama a zis ca mergem luni la doctor.ce îmi face doctorul? îmi taie toată unghia sau doar o parte din unghie? va rog sa ma ajutati. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Iti va taia doar o parte din unghia respectiva si probabil carnea care a crescut.
Stai linistit nu vei simti pentru ca vei avea anestezie, iar mai tarziu vei fi bandajat pentru cateva zile pana iti va creste unghia.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la chirurgie plastică și reparatorie pentru o coreție.
Pa, pa.

| AndreeaAda02 a răspuns:

Cunosc pe cineva care a trebuit sa se opereze pentru asa ceva...dar nu e mare lucru, doar iti taie unghia care este in carne. Acum nu trebuie sa te sperii pentru ca nu stiu ce o sa iti faca tie doctorul tau, o sa vezi luni. Multa sanatate!

| hhhapciuuu a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi la doctor o faci tu frumusel singur. iei spirt, vata, o pila de unghii si un clestisor si te apuci sa iti dau colturile alea care au intrat in carne. doare ca naiba dar nu ai ce sa faci. mai intai sa te dai cu spirt ca o sa iti mai amorteasca din durere. s-ar putea sa iasa o substanta alba din unghie. ala e puroiul. sa apesi pe deget ca sa iasa tot. apoi sa te dezinfectezi bine si o pui pe mama ta sa se duca la farmacie si sa-i cumpere baneocin. e o pulbere cu care sa te dai pe degete in fiecare zi. succes

| claudiosuraj1 explică:

Va mulțumesc mult pentru răspunsuri laughing).