Http://www.sfatulmedicului.ro/Dermatita/dermatita-seboreica_1343
Sper sa te ajute!
Ma confrunt si eu cu aceasta problema de ceva timp. am fost la medic si mi a zis ca este pe sistem nervos! eu am folosit tot felul de sampoane( deoarece la mine e localizata doar la nivelul capului), am cumparat Dercos de la Vichy, desi e foarte scump(54ron), o perioada a fost bun. Apoi problema a revenit..Nizoralul nu mi a folosit la nimic! Insa de vreo 2 luni ma spal cu sapun cu sulf( 5 ron la orice farmacie) s vr sa spun ca a facut minuni! nu ma mai mananca deloc si nici matreata nu mai fac desi ma spal de maxim 2 ori pe saptamana. Singurul dezavantaj este ca iti lasa parul foarte aspru, dar eu rezolv aceasta problema cu mai mult balsam sper ca ti am fost de folos :*
De dermatita seboreica nu o sa scapi niciodata, dar iti recomand sa folosesti Protopic 0, 1 %, insa inainte ar fi bine sa consulti un dermatolog si sa il intrebi, daca nu macar la farmacie inainte sa cumperi ( dar ar fi bine la dermatolog ca sa iti dea schema de tratament). Eu ma dau seara cu el si a doua zi dimineata imi dispare, insa la 3-4 zile apare din nou, dar sincer nu ma deranjeaza cand stiu ca dimineata nu mai am nimic. S.ar putea sa te usture cand ai zona foarte afectata insa parerea mea este ca merita din moment ce dispare imediat Sper ca ti.am fost de folos
Buna seara, in primul imi cer scuze daca fac reclama, intra pe site aici : http://dermatitaseboreica.forumulmeu.ro/; fa-ti cont, poti sa intrebi mai multe acolo, eventual poti cere si un id si o sa te ajute cu siguranta, o seara buna!