Se spune ca nu exista boli, ci doar bolnavi. asta inseamna ca la orice boala fiecare om are leacul propriu, nu exista leacuri universale, pentru ca nu toti oamenii sunt la fel. deci trebuie sa fii tu foarte atenta la tine (in principiu si medicii ar trebui sa faca asta, dar nu prea au timp). se pare ca stresul are un rol foarte important in afectiunea asta, deci incearca sa incepi prin eliminarea stresului (daca e cazul). in plus, orice manifestare exterioara a unei boli are si o corespondenta la interior, adica trebuie sa ai grija si la alimentatie: in primul rand, fara alimente grase; fara alimente iritante (vinete, ceapa, usturoi etc, fara prajeli, fara sucuri sau ce te deranjeaza pe tine) si sa mananci cat mai natural, adica fara prea multe e-uri (oare de unde? :( ). incearca sa fii atenta daca ai perioade in care se manifesta mai mult sau daca se accentueaza dupa ce mananci ceva anume (insemnand, evident, sa eviti chestiile respective). din pacate asta este o afectiunea care nu prea se vindeca definitiv, ci doar se amelioreaza. eu ti-as sugera sa incerci si cu chestii naturale, dar repet, trebuie sa fii foarte atenta la tine si la reactiile la orice ai incerca. uite aici ceva idei de ajutor naturist http://www.produsenaturiste.net/pages/Dermatita-seboreica.html
sanatate!
Multumesc pentru ce mi-ai scris...o sa incerc sa am grija de mine.chiar vroiam sa incerc niste tratamente naturiste.