Esti virgina pana la primul contact sexual sau pana ti se rupe himenul macar intr-un loc. spune-i sa nu se ingrijoreze, cel mult i s-a largit gaurica putin
Da este.ideea este daca i s-a largit gaurica sau daca a simtit ca s-a rup ceva cand l-a bagat
Ti-am spus cum isi da seama.ce a simtit concret cand si l-a bagat?
Mai ce nu intelegi.nu conteaza pana unde l-a bagat ci cat de gros era pixul si daca simtit vreo intindere sau daca a usturat-o
Pai daca nu a curs nimic inseamna ca inca este virgina totusi intrebarea mea este daca sa zicem ca nu mai este virgina ce o mai intereseaza si ce rost are sai spuna mamei... oricum nu cred ca are ce sa pateasca...
Virgina inseamna sa aiba primul contact sexual cu un baiat, deci inca este virgina. In momentul primului contact sexual cu un baiat se rupe himenul si curge sange.
Anonim, adica AcadelaLuCaramela care degeaba ai postat intrebarea anonim, eu cred ca tu esti verisoara aceea despre care ne minti tu aici
Voi nu v-ati prin ca acea "verisoara" ii de fapt ea ...adica cina ar face atata "balamuc" pentru altcineva ..hai sa fim seriosi mai bine ziceai ca ai fost tu din prima data si macar nu te faceai de ras..sau poate te faceai. oricum te-ai facut deja
daiannaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bianca292006 întreabă: