anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o verisoara ca are o mica mare problema...m-a spus mai demult (va rog sa imi scuzati expresia dar altefel nu am cu sa o spun) ca s-a jucat cu un pix(stiti la ce ma refer.adik l-a bagat in vagin) ea mi-a spus ca era mic pixul si vrea sa afle daca mai este virgina.mi-a spus ca i-ar zice mamei sale dar ii este foarte jena.Ea nu a facut asta decat o data si o data cu degetul(va rog sa ma scuzati).voi ce spuneti? mai este virgina? aaaa...si apropo mi-a spus ca nu i-a curs nimic.Nici sange nici nimic.Ii este foarte frica.Am mai citi pe net despre problema asta iar unii au spus ca tot virgina ramai iar altii au spus ca nu mai esti! nu stiu ce sa cred.Ma puteti ajuta? Vreau sfaturi de la cei care chiar stiu ca nu as vrea sa fiu derutata. Va rog fara jigniri

P.S:dau FUNDA la cel mai amnuntit raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Esti virgina pana la primul contact sexual sau pana ti se rupe himenul macar intr-un loc. spune-i sa nu se ingrijoreze, cel mult i s-a largit gaurica putin

11 răspunsuri:

Da este.ideea este daca i s-a largit gaurica sau daca a simtit ca s-a rup ceva cand l-a bagat

Ti-am spus cum isi da seama.ce a simtit concret cand si l-a bagat?

Mai ce nu intelegi.nu conteaza pana unde l-a bagat ci cat de gros era pixul si daca simtit vreo intindere sau daca a usturat-o

Atunci e virgina

E virgina come one nu va mai stresati.nu are sens

Pentru ce sa ii spuna.o sa o bata rau daca aude

| jonydd a răspuns:

Pai daca nu a curs nimic inseamna ca inca este virgina totusi intrebarea mea este daca sa zicem ca nu mai este virgina ce o mai intereseaza si ce rost are sai spuna mamei... oricum nu cred ca are ce sa pateasca...

| Vladuthz a răspuns:

Virgina inseamna sa aiba primul contact sexual cu un baiat, deci inca este virgina. In momentul primului contact sexual cu un baiat se rupe himenul si curge sange.

| thefighter1 a răspuns:

Anonim, adica AcadelaLuCaramela care degeaba ai postat intrebarea anonim, eu cred ca tu esti verisoara aceea despre care ne minti tu aici

| KiraXander a răspuns:

Voi nu v-ati prin ca acea "verisoara" ii de fapt ea ...adica cina ar face atata "balamuc" pentru altcineva ..hai sa fim seriosi mai bine ziceai ca ai fost tu din prima data si macar nu te faceai de ras..sau poate te faceai. oricum te-ai facut deja laughing

| danutx123 a răspuns:

Taicamiu e doctor deci mai e virgina daca era pixul mic funda?