Buna! Eu zic sa mergi neaparat la dentist, si eu cand aud de dentist, ma gandesc numai la cat de rau ma chinuie ala pe scaun, dar, dupaceea va fi mai bine! Nu cred ca dentistul iti va da ceva de durere, cel putin mie niciodata nu mi-a dat, si am fost intotdeauna la dentistii cei mai buni, si nu dau, pentru ca ei spun ca trebuie sa vada unde e durerea si sa nu sparga vreun nerv, sau ceva de genul, in fine, ideea e ca trebuie sa suporti. Anyway, eu zic ca nu va fi chiar atat de dureros precum e durerea de masea si pentru ca s-a umflat inseamna ca ai o infectie acolo si trebuie tratata cu antibiotice si sa mergi intai la doctorul tau stomatolog ca sa iti rezolve acea infectie, dupa care sa iei acele antibiotice. Toate cele bune si ai grija de tine!
Pana maine pune comprese cu apa rece pe partea externa a obrazului, evita caldura, ia un antiinflamator -diclofenac, si maine mergi la medicul dentist.Vei primi antibiotic si indicatiile necesare.Nu trece cu vederea problemele dentare sau gingivale! Simptome precum inflamatia sau sangerari gingivale nu trebuie neglijate deoarece, cu timpul, ele pot deveni mult mai grave.Multa sanatate si curaj nu o sa te doara.Crede in tine!
Intai iti da pastile, pentru ca (cred) ai abces..intai trateaza si dupa umbla acolo.
Buna,am avut si eu aceasta problema de multe ori, nu am fost la dentist, pentru ca mi-era si mi-e frica, dar in maxim 3 zile mi-a disparut aceasta umflatura fara medicamente si alte chestii.Dar tu ai putea sa infrunti aceasta frica de DURERE si sa mergi la dentist.Nu te va durea, o sa-ti deie o pastila ceva....Bafta!
Asteapta 1 zi maxim 2 si ti se va dezumfla singur..am patit si eu ..si fara pastile mi sa desumflat...:p nu-i nimic grav stai linistita.:p