| OdetteSs0000 a întrebat:

Am observat acum cateva zile ca mi-a aparut ceva sub piele pe gamba,tare la atingere, foarte putin dureroasa si rosie.Stiu ca ar trebui sa consult un dermatolor, dar daca este cineva care se pricepe sa-mi spuna daca este grav si ce este.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca se va mari, va fi mai dureroasa etc, atunci poate fi un furuncul. In acest caz cumpara de la farmacie IHTIOL (crema neagra) si pune pe ea, acoperit cu pansament. Intr-o zi se va coace si se va sparge, va iesi puroiul din el (trebuie si ajutat prin "stoarcere", pana ce se goleste complet). Ulterior dai cu rivanol, dupa ce te-ai spalat bine cu apa si sapun.

| untu a răspuns:

Este un chist! Nu stim ce fel de chist, dar puteti sa mergeti la medicul dermatolog si sa va consultati, poate nu e asa de grav!