| alexandra6413 a întrebat:

Buna, am observat ca la picior (pe talpa, putin langa calcai) am un fel de "buba", nu este buba, nu stiu cum sa explic prea clar, este alb, tare si ca o biluta, ma doare putin cand apas, va rog ajutati-ma! Daca mai vreti detalii dati mi mesaj sau spuneti direct! Va rog! scuzati categoria dar sunt speriata! Nu vreau sa ma duc la doctor...***, Multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Ori un neg ori o besica.
Daca e neg se va intari si nu va disparea si atunci trebuie sa mergi la o farmacie si iti va da o solutie iar dac este besica va trece repede

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Adreseaza-te cu incredere medicului de familie caruia sa-i explici si sa-i prezinti respectiva ''formatiune. Este persoana careiti poate oferi rezolvarea problemei tale sau cel mai corect si autorizat sfat de urmat. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Poate fi o bătătură, ori cine știe ce altceva. Cel mai bine să mergi la medic.

| Ralluuca17 a răspuns:

Poate ti-a crescut un neg, in cazut aceste trebuie sa mergi la un dermatolog sa il "inghete" si pe urma v-a disparea. Multa santate