Clean And Clear, dar nu crema, lotiune.(apa albastruie) curata tenul si usuca cosurile
Dar se gaseste la farmacie? cam cat costa? si cum cer?
Da,se gaseste la farmacie.Anul trecut aici era 19, acum lau facut 23.9.
Lotiune de curatare(a tenului) Clean and Clear.(sticla transparenta cu apa albastruie)
Dar, nu ar fi daunatoare pentru mine nu? stiu stiu dar daca o cumpar e prima crema, otiune de fata pe care o folosesc (in afara de crema de galbenele) aa spre informare am 11 ani
Nu,stai linistita.Nu are de ce sa dauneze.
Soluţia Acnezine nu este doar un alt produs banal de prevenire al acneei. Este un întreg sistem de management de îngrijire a pielii care găseşte sursa dvs. de acnee, şi nu doar va vindecă de leziunile pe care le aveţi, dar şi tratează viitoare focare pe care nu le vedeti încă! Cele mai multe produse disponibile azi pentru acnee trateaza doar la suprafata leziunile pe care le aveţi deja, fără a vă ajuta pielea sa previna restul factorilor. Asemenea tratamente pot duce doar la frustrari şi eforturi costisitoare.
O brichieta. Functioneaza de minune. Cauta brichieta cu rotita si da drumul la gaz in zona unde trebuie sa apara cosurile. ATENTIE! Nu fa scanteie
Crema de avocato si mango, intinzi pe locurile care au cosuri, tine aceasta masca pe fata dinmp de 1 ora in decurs de 1 saptamana, odata pe zi!
Nu as vrea ceva care sa-mi distruga fata cas destul de tanara am 11 si...
Ai putea folosi spirt. Este cel mai bun cand nu ai nimic altceva. Iti va usca cosurile imediat si in plus e imposibil sa nu il ai in casa. Sper ca te-am ajutat