| Anonimooooo a întrebat:

Am oxiuri si am hotarat sa ma bazez pe remedii naturale impotriva acestor paraziti...din cate am auzit usturoiul folosit ca supozitor e de folos...as vrea sa imi ziceti mai multe (cat sa il tin,daca doare si daca ati incercat si voi) multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Nu am mai auzit asa ceva: sa folosesti usturoiul pe baza de supozitor! 5-7 caţei de usturoi, pisaţi mărunt, se amestecă cu o linguriţa de oţet şi 1-2 linguriţă de sare grunjoasă. Se omogenizează bine. se ia de trei ori pe saptamana, dimineaţa pe nemâncate, cate o linguriţă din compoziţie, după care nu se bea şi nu se mănâncă nimic, vreme de 2 ore. Tratamentul durează trei săptămâni. În acest timp, nu se consumă lapte şi dulciuri.

| eandopuncttk a răspuns:

Usturoi? Mi-e mila de C. urul tau laughing
Vezi ca sunt pastile si tot felul de unguente

| radu1900 a răspuns:

Da am avut si eu dar fi atent ce am facut :in fiecare dimineata luam o lingurita de usturoi nu pisati si fara otet ii inghitam cu apa ca pe pastile si te duci la farmacie siti da un tubulet cu pastile dar sa stii ca trebuie sa ia toata familia tu daca esti copil este un praf si se combina cu apa daca esti adult cauta pastile toata familia trebuie sa ia pastile si dupa tu trebuie neaparat dupa 1 zii sa iti lasi "excrementele" si cand ti le lasi acolo sunt si oxiurii care erau in tine
sfatul meu:
spala-te mai bine ai grija unde pui mainile si mananca mai des usturoi

| gazza01 a răspuns:

Nu incerca cu usturoi ca sigur o sa te usture si o sa cautzi o balta ceva in care sa "iti alini suferinta" laughing))) fa ce spun cei de aici... raspunsul Luizei mi se pare cel mai bun. Funda? :*

| IMC90 a răspuns:

Ai hotarat prost. Oxiurile se elimina numai in urma tratamentului medicamentos. Cu parazitii intestinali nu e de experimentat